Η Κολομβία είναι γνωστή για τα όμορφα τροπικά δάση του Αμαζονίου και του Ορινόκου, πλούσια σε βιοποικιλότητα και σημαντική αποθήκη άνθρακα για τον κόσμο. Δυστυχώς, η παράνομη υλοτομία, η εξόρυξη και η μετατροπή γης σε εκτροφή βοοειδών απειλούν τα ιθαγενή δάση της Κολομβίας. Πολλές δασικές περιοχές έχουν καθαριστεί για την παραγωγή κόκας. Η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει τους αγρότες κόκας να στραφούν στην παραγωγή φοινικέλαιου ή κακάου. Από την άποψη της βιοποικιλότητας, το κακάο είναι κατά πολύ η προτιμώμενη επιλογή, καθώς η φοινικιά καλλιεργείται σε μονοκαλλιέργεια, ενώ τα δέντρα κακάου καλλιεργούνται σε συνδυασμό με άλλα δέντρα και φυτά. Εκτιμάται ότι 25.000 εκτάρια κακάου που καλλιεργούνται στην Κολομβία χρησιμοποιούνταν προηγουμένως για παράνομες καλλιέργειες, και αυτός ο αριθμός αυξάνεται. Αυτό είναι καλή είδηση για τον πλανήτη, για τους αγρότες και για τους λάτρεις της σοκολάτας στην Κολομβία και στο εξωτερικό, καθώς θα υπάρχει περισσότερος εξαιρετικής γεύσης κακάο από την Κολομβία διαθέσιμο.
Προέλευση: Κολομβία
Περιοχή: Τουμάκο
Ποικιλία: Τρινιτάριο
Υποδείξεις: Κρεμώδες, Μπαχαρικά, Ξηροί καρποί
SKU: 5430002193298
Ενέργεια: 451Kcal, 1887kJ
Συνολικά λιπαρά: 39,6g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 24,4g
Υδατάνθρακες: 28,7g
εκ των οποίων πολυόλες: 17,6g °
Πρωτεΐνη: 12,5g
Αλάτι: 0g
Κρέμα Βουτύρου με Εκχύλισμα Κακάο 50 ml είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν περιποίησης δέρματος που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα και χάρη στα φυσικά εκχυλίσματα κακάου βοηθά στην αποκατάσταση ξηρών και κατεστραμμένων περιοχών του δέρματος.
Αριθμός είδους: 31471
Κουτί Ποικιλίας Γκανάς Σοκολάτας Grands Crus
Αυτό το κομψό και λιτό κουτί είναι αφιερωμένο στους λάτρεις των γκανάς από μαύρη σοκολάτα Grands Crus.
Θα ανακαλύψετε 4 γκανάς που έχουν παρασκευαστεί με 4 σοκολάτες Grands Crus από διαφορετικές προελεύσεις, ώστε να σας γνωρίσουν την ποικιλία αυτών των εξαιρετικών σοκολατών.
BA LAÏ Μαύρη σοκολάτα Grand Cru από το Βιετνάμ με νότες εσπεριδοειδών.
BALIMO Γκανάς Grand Cru από την Παπούα με καπνιστές και ελαφρώς ξυλώδεις νότες.
MANGAOKA Γκανάς Grand Cru από τη Μαδαγασκάρη με φρουτώδεις νότες.
TRINIDAD νότες τύρφης και κακάου από μια εμβληματική σοκολάτα Grand Cru που προέρχεται από το νησί Τρινιντάντ.
Η παραγωγή των προϊόντων μας είναι χειροποίητη, οπότε το βάρος των σοκολατών μπορεί να διαφέρει. Ωστόσο, προσπαθούμε ώστε το αναφερόμενο βάρος να είναι το ελάχιστο και το πραγματικό βάρος να είναι μεγαλύτερο.
Να διατηρείται μεταξύ 17 και 20°C και μακριά από την υγρασία και τις οσμές.
Για βέλτιστη γεύση, καταναλώστε γρήγορα.
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ σε εκ.): 12,3 x 12,3 x 3,2
Καθαρό Βάρος (Γρ): 110
Ανακαλύψτε αυτά τα νόστιμα τρυφερά Νουγκατ με Καραμέλα και Αλάτι Γκεραντ. Μια αρμονική μίξη μελιού, αμυγδάλων και καραμέλας, αυτά τα αρωματισμένα νουγκατ θα κάνουν τους γλυκατζήδες ευτυχισμένους. Μαγειρεμένο σε καζάνι, αυτό το τρυφερό νουγκατ με Καραμέλα παρασκευάζεται σύμφωνα με μια μοναδική συνταγή. Χειροποίητος νουγκατιέ από το 1920, το σπίτι Diane de Poytiers είναι επίσης υπεύθυνο για πολλές συνταγές νουγκατ με φρούτα.
Αναφορά:267401
ΒΑΡΟΣ (σε KG):5
Συσκευασία:1
ΦΠΑ:20.0%
Αυτή η μαύρη σοκολάτα κάλυψης προέλευσης Βενεζουέλας παρουσιάζει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ ισχυρής γεύσης κακάου και έντονων ξυλώδεις νότες.
Νότες ελιάς και κρασιού συμπληρώνουν τον robust χαρακτήρα αυτής της σοκολάτας.
Μέγεθος - Μ 16 x Π 8 x Υ 1,5 εκ
Ποσότητα ανά χαρτόκουτο: 10
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 10
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτόκουτο
Κωδικός προϊόντος: TO-V
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Best-seller: Όχι
Προσαρμογή: Ναι
Η μηχανή καβουρντίσματος καφέ OS - 2K έχει βάρος 730 κιλών και έχει σχεδιαστεί ειδικά για μικρές επιχειρήσεις που μπορούν να καβουρντίσουν 2-4 κιλά καφέ. Η μηχανή διαθέτει:
- Κουτάλι για ανασκόπηση προϊόντος
- Γυάλινη οθόνη παρακολούθησης προϊόντος
- Κυκλώνας συλλογής αποβλήτων
- Ένδειξη θερμότητας
- Συγχρονισμένο σύστημα καβουρντίσματος και ψύξης
- Υψηλής πυκνότητας βραχίονα ανάμειξης
Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μονάδα ψύξης για την ψύξη των καβουρντισμένων καφέδων. Λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα και LPG.
Maison Lesage
Σοκολατένια ταμπλέτα φτιαγμένη από κόκκους κακάο από μία μόνο φυτεία.
Συστατικά: Κόκκοι κακάο, ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), φυσική εκχύλισμα βανίλιας.
Κρεμώδες φυστικοβούτυρο με νιφάδες καρύδας.
Γεννημένο το 2016 από τη συνεργασία 2 αδελφών (Μιχάλη και Μικόλα) και ενός φίλου τους (Ρόμπερτ) που ήθελαν να προσφέρουν 100% φυσικά και νόστιμα αλείμματα βασισμένα σε ξηρούς καρπούς.
Ιδανικά προϊόντα για άλειμμα ή ως προσθήκη σε επιδόρπια.
Διάρκεια Διατήρησης: 12 μήνες
Καθαρό Βάρος: 470g
Συσκευασία: x6
Η κύρια αποστολή της Halsey Generation είναι να επεκτείνει τη διατροφή σας με υγιεινές και προσιτές τροφές.
Στην παραγωγή ξηρού πρωινού, δεν χρησιμοποιούμε χημικά και τεχνητά συστατικά, δεν προσθέτουμε ζάχαρη, αλάτι, τρανς λιπαρά και αρωματικές ουσίες.
Στην παραγωγή του, χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά συστατικά χωρίς γλουτένη, τα οποία είναι φυσικά εμπλουτισμένα με βιταμίνες και χρήσιμα στοιχεία.
Συστατικά: αλεύρι καλαμποκιού, αλεύρι από βλαστάρια αμάρανθου, αποβουτυρωμένη σκόνη κακάο, σκόνη πουρέ μπανάνας, προμείγματος ασβεστίου και βιταμίνης D3, υγρός εκχύλισμα γλυκαντικής ουσίας από φύλλα στέβια.
Οι δεξαμενές αποθήκευσης σοκολάτας που παράγουμε είναι κυλινδρικές με πλευρικούς ξύστρες. Διαθέτουν χαρακτηριστικό θέρμανσης με PID έλεγχο. Η ταχύτητα ανάμειξης είναι ρυθμιζόμενη, με δυνατότητα συνεχούς ή διαλείπουσας ανάμειξης. Χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση της σοκολάτας σε σταθερή θερμοκρασία, σε ρευστή μορφή και ομοιογενή δομή.
Αποθηκεύστε τη σοκολάτα σας σε υγρή και ομοιογενή μορφή στις δεξαμενές αποθήκευσης μας, οι οποίες είναι κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από AISI304 ανοξείδωτο υλικό με πλευρικές ξύστρες.